Quizt Eropuit

Wij organiseren een digitale quiz op verschillende locaties tegelijk in Vlaanderen en willen dat graag ook bij jou doen! Zie jij het zitten om wat quizzers te verwelkomen?

De Quizfabriek is sinds 2015 actief in het Vlaamse quizlandschap en heeft reeds een vijftigtal quizzen op de teller staan. Het concept is uniek: vragen worden beantwoord via een tablet of smartphone en antwoorden worden automatisch verbeterd. Geen gedoe meer met papieren ophalen en ellenlange verbeterrondes. Deelnemers zien hun score onmiddellijk zelf.

Nieuw concept: Quizt eropuit!

Met Quizt eropuit! stappen we af van het concept van de traditionele quiz, waarbij deelnemers samengepakt zitten in één zaal. We gaan deze keer op zoek naar diverse locaties in het land. Het doel? Quizzers over heel Vlaanderen op een veilige wijze een gezellige avond geven. Wij organiseren een live quiz en bieden iedere locatie in Vlaanderen die een scherm of projector bezit de kans om deze te streamen. Het gaat over een toegankelijke quiz die zowel ervaren quizzers als gelegenheidsspelers kan weten te bekoren. Ambiance en sfeer verzekerd! Het enige wat de spelers zelf moeten meenemen is een smartphone of tablet.

We brengen dit evenement ook graag naar jouw locatie!

Quizzen op afstand

Tijdens de lockdown light organiseerden we gedurende acht weken livestream quizzen via Youtube. Deelnemers konden de quiz vanuit hun eigen kot volgen op een scherm en de vragen beantwoorden via hun tablet of smartphone. Een gigantisch succes met 500 deelnemende ploegen per quiz. Benieuwd hoe het eraan toe ging? Je kan een volledige quiz hier herbekijken.

Praktisch

  • de quiz gaat door op woensdag 12 augustus 2020 om 20 u.
  • een scherm of projector en een stabiele internetverbinding op locatie is een must om de quiz te kunnen streamen
  • per deelnemende locatie maken we een eigen Facebookevenement aan, met jouw pagina als mede-organisator
  • deelnemers dienen vooraf online in te schrijven via onze website en betalen 7 euro per ploeg
  •  

Steeds bereikbaar via mail ([email protected]) of telefoon (0497 24 11 00) om dit verder te bespreken of eventuele vragen te beantwoorden!